first baby (14w)

hai mommies semua . Sy nak tya mmg normal ke sy bru masuk trimester kedua baru start alahan ..pahit mulut sampai takrasa nk makan ..sbb kalau makan takot muntah .muntah tu memang sakit smpai kedalam perut .. Awal mengandung haritu sy cuma alahan pening2 saja

6 Các câu trả lời

saya pun sedang mengalami masalah yg sama sis. trimester kedua jgk. 13w2d.

5y trước

Sy jd takot nak makan sbb nnt bila dah pahit mulut tu muntah smpai sakit perut ...takot jugak jdnya ...