Keputihan kuning gelap

Hai mommies semua. Sy alami keputihan warna kuning gelap. 2,3 hari ni kerap sgt kuar sbb sy aktif berjalan. Apa sy kena buat ya? Tadi ada g kk then dia bagi ubat ni. Ok ke? Sometimes takut jgk tgk keputihan mcm tu. Tq. Semoga semua org sihat dan dipermudahkan semasa kehamilan sehingga bersalin.

Keputihan kuning gelap
6 Các câu trả lời

mkn yogurt plain..mnum.air msk..kurg kn mkn mnum mnis²..akk pernh pkai ubt Ni stiap kli hamil msti pkai..klau bole jgn smpai Ada GBS nti NK bersalin bole kna bby..nti kna msuk antibiotic..pkai ubt Ni jgn bersama gn suami ye dik..nti ubt Ni xde kesan utk awk..

1y trước

Noted kak. Tq ya sharing 😊

saya pon pernah dapat ubat mcm ni sbb keputihan berlebihan tp warna putih susu tu jela, takde bau, tak gatal. mula mula takut jugak nak guna tp beranikan diri jugak. mlm sblm tido tu sy guna, esoknya takde dah keputihan berlebihan.

1y trước

oh mcm tu, tq yer

keputihan yg bertukar warna, berbau @ menyebabkan kegatalan adalah tak normal awak. boleh jadi jangkitan yeast/bacteria. ada juga mommy yg keputihan biasa pon boleh detect ada jangkitan bacteria

sy prnah alami keputihan warna coklat..dr bgi ubat ni dan kene bedrest je...tak boleh aktif sgt.. byakkan rest ye.

1y trước

Tq sharing 😊

pakai je ubat tu dulu.

1y trước

👌

pakai ubat tu dlu

1y trước

👌