keputihan warna kuning

assalamualaikum smua , maaf mengganggu tadi sy punya miss v rasa gatal3 . then tiba3 ada kluar macam keputihan warna kuning tapi tak bnyak . . takpe ke semua ? . ada sesiapa yg boleh tlg jawapkan tak ???. risau pulak. sebab baru kluar tdi keputihan tu . . nak ke klinik di kawasan sy ni klinik waktu mcm ni mmg dah tutup sbb kawasan sy pedalam sikit . . hmmm sy harap ada yg boleh tlg jawapkan . . risau pulak dengan kandungan . tq yaa

1 Trả lời

Pn kena jumpa doktor segera. Bimbang kena kencing kotor. Imun badan kita waktu hamil sngt rendah. Kencing kotor senang dpt. Bahaya utk ibu dan bayi dalam kandungan. Banyakkan minum air suam.

5y trước

ouh macam tu . terkma kasih puan . . sy akan ke klinik utk pemeriksaan lanjut . . tq ya