scan baby

hai mommies semua... nak tanya.. aritu 14wk pergi scan, doc cakap sgt kecil & npk jantung berdegup sahaja.. 15wk masa berklinik, nurse tu periksa perut dan tekan sikit. nurse tu cakap belum ada lagi ni.. saya rasa down sekali.. bole pula dia ckp mcm tu ???.. nnt 18wk temujanji dengan doc untuk scan.. rasanya dah boleh nampak baby sepenuhnya x?.. saya masi tertanya2.. sbb gerakan baby pun saya x rasa lagi.. utk pengetahuan mommies2.. badan saya jenis chubby..

1 Trả lời

InnShaAllah boleh nampak dah. Jangan stress mommy. Kuatkan semangat doa byk2. Ckp dengan baby membesar dengan sihatm jangan skip makan vitamin dan makan2 berkhasiat 😊

5y trước

tq sis 😍😍😘