hamil 13 minggu 5 hari

alhamdulillah scan baby harini tadi rasa excited tgk baby aktif gerak2 . tapi perut saya still nampak mcm tak mengandung . lepastu doc scan dia ckp nampak mcm baby boy sbb dia punya tu nampak jelas bediri tegak sikit . lepastu doc suroh repeat scan balik masa 3 minggu nnti ❤️❤️ kalau pregnant 13weeks mcm ni dh boleh nmpak ka jantina dia ? doc asyik cakap saya rasa anak awak babyboy . #firstmom

hamil 13 minggu 5 hari
17 Các câu trả lời

saya dh 19weeks, bila berbaju ni mmg xnampak lgsg kata pregnant, tapi kalau selak tu perasan la baby bump kecik cute2 ja..n ada pegi scan time 18weeks, saya berpuasa, so sbb risaukan baby since time tu xnmpk baby bump&dia tendang pun tak rasa lagi, tak tahu perut mngeras tu mcm mna, then scan semua okay, doc ckp dh nmpk gender tapi xnak tau lagi..☺️nk surprise.. #firstmom

Tang perut, 13w mmg cinonet lg bby nya. Nti 30w keatas baru nmpk mcm org pregnant. Tang jantina, usually 20w keatas baru blh confirmkan. Itupun klu bby bg kerjasama. Awl2 dktr assume boy tp naluri ibu opposite 😂

2y trước

Haha itulah, mother instinct cannot lie 😉 sy pn next mth due. Pray for me & bby ya ☺️

13w baby still kecik lg sis. Tgk pada bentuk perut kita jugak. Tentang gender masa sy scan 16w doktor ada kata dia nampak mcm baby boy tp dia tak berani confirmkan lg, then cukup 19w sy bt detail scan mmg confirm baby boy.

saya 11weeks scan swasta doktor ckp mcm baby boy la.. lepas tu sya scan balik masa usia kandungan 22weeks klinik swasta jg tapi tempat lain. doktor tu pun cakap sah baby boy .nmpak pistol😂

2y trước

takpe pun sis.. mna2 pun boleh, tak semestinya tetumpu 1 klinik je utk scan.

First detected masa week 12 nampak boy. Then scan week 19 and latest week 28 positive dah boboy. Next week nak scan untuk 32 minggu lak. Tengok baby growth jela gender dah reveal dah

Tak mustahil. Sebab saya masa 13w pun dr pakar scan and nampak jantina lelaki. Tapi dia kata untuk confirmation kena tunggu 20w. And betul, baby saya boy.

biasalah tu sis. sy nak masuk 16w pun belum nampak perut.. 3hari lps ada scan dr ckp baby boy jgk.. mmg nmpk dia punya pistol 🤭

alhamdulillah..seronok. Sy ni yg no 3 mengharap boy sbb yg dua sebelum ni girl. skrg sy baru 7week xsabar nk tahu jantina☺️

kalau baby boy mmg senang nk nmpk sbb ada tulang nye.. klau girl susah sikit kdg dia main sorok2 🤭

kalau boy mmg boleh nmpak awal sis.mcm anak2 sy hero sblum ni.awal tunjuk pistol