minum air gula

hai mommies saya first mom kandungan nak masuk 34 weeks, ada kemungkinan ke saya kene minum air gula ? sbb hujung hujung trismester 3 ni berat naik agak bnyk lebih dari yg sepatutnya 😅 Masa awal kehamilan saya underweight 😁 ouh btw saya berumur 24 tahun and masa buka buku saya bukan ibu yg berisiko untuk kene minum air gula sbb misi bagitahu saya, umur start 25 tahun keatas baru kene minum or ada family history yg kencing manis. #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

depends pada nurse tu awak, dulu saya pun berat naik sampai kena jumpa pakar pemakanan tapi takde kena minum air gula pun

depends