Kontraktion palsu or tak

Hai mommies, saya bru week 33 tpi harini dia sakit perut dgn sakit pinggang lain mcm. Mcm kejap ada kejap takde. Plus tdi ada keluar keputihan pekat sikit mcm warna kuning putih mcm tu. Normal ke ? Oatut saya pergi hospital terus ke?#ingintahu #firstmom #bantujawab #bantusharing

1 Trả lời

sma sis..sy kena msuk wad sbb yg sma..tp tiada bukaan..doktor ckp normal..kecuali darah dgn cecair lendir yg kluar bru dtg cek bukaan..bru kluar wad 😊

2mo trước

Hospital mana mommies? Semalam pun saya keluar ward doc ckp normal lagi. Jantung baby pun ok, gbs takde cuma kencing kotor je sbb tu ada contraction palsu