Adakah berisiko jika pregnant lagi selepas keguguran yang kurang dari 3 bulan?

Hai mommies. Saya baru sahaja keguguran msa 8w2d. Doktor advised supaya jgn pregnant lg buat masa 3-6 bulan. Kalau saya nk pregnant lg better tggu 3 bulan atleast supaya rahim betul-betul okey. Saya cuma nk tanya, ada tak mommies yang ada pengalaman pregnant lg sebelum 3 bulan selepas keguguran? Adakah kandungan tu okey?

2 Các câu trả lời

Saya pun gugur haritu 8 weeks bulan june, bulan August lekat semula. Alhamdulillah. Just yakin diri kuat, pulih, dan rezeki. Amalkan acid folid & vit D..

1d trước

Baiklah. Tq sudi jwb pertanyaan saya 😊.