Pregnant 9week, keputihan

Hai mommies, saya baru pregnant 9 week, first appointment doctor 8/6. Nak tanya, normal ke kalau ada keputihan + coklat sikit? Terima kasih

2 Các câu trả lời

Kalau pasti keputihan, untuk kemungkinan darah implantasi. Jadi normal. Tapii.. perlu berjumpa dengan dr juga untuk kepastian samada spotting tersebut adalah normal atau ancaman keguguran.

brownish spotting blh jadi proses penempelan atau ancaman keguguran. kena pengesahan dgn doktor