ALAHAN

Hai mommies. Saya baru first time pregnant. Nak tanya, normal ke kalau dah 6 weeks pregnant tp takde alahan langsung?

40 Các câu trả lời

untung la xda alahan,sy dari pagi sampai malam muntah,perut dh rasa seharian xmkn, mkn ubat pun muntah,penat

seronoknya takde alahan.. 6 minggu saya teruk gila alahan... dah 8 minggu nie baru kurang..

Hi its normal. brsyukurla sis sbb morning sickness is so bad, sllunya first trimester.

saya dah nak masuk 9week alhamdulillah xda alahan langsung.. cuma rajin tidur jaa

sy dah 8weeks pon xda alahan jga..ikut ats org jga ada yg alahn truk ada yg xda alahan

Syukur la takde alahan.. org lain tak tahan sbb alahan, muntah2 sampai lembik badan..

Ada org xde alahn tpi baby sihat je jgn risau. Sy alahan week 5-14w. Trus kurus hehe

Normal je. Bersyukur la xde alahan. Allah dh mudahkan tu. Penat bila ada alahan ni.

Normal. Tahniah anda xde alahan. Saya xde alahan langsung. Cuma kuat tidur tu je.

normal ,sy till beranak xdak alahan ,tp alahan kna kt hubs 😂