Pusat

Hai mommies.. sapa mengandung anak first pusat terkeluar? Katanya kalau terkeluar baby boy..betoi ka?

7 Các câu trả lời

Bukan pusat terkeluar tu sebab memang jenis pusat die timbul ke?sy baby boy xada pulak terkeluar..

5y trước

Ooo ada faktor lain kot buat tersembul..😊

sy ank first pusat hilang trs.. 🤣🤣cekang sgt dh ni.. 😂 ok xklakar.. 😅

4y trước

🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Please jgn buat lawak..

Sy dlu ank pertama boy tpi pusat x timbul pun.. mgkin sbb lemak d perut tebal .😂😂

5y trước

😂 ya sis..

Sme la sy dah 3rd tri still xtau gender baby... Dgn pusat terkeluar😂😂

5y trước

Aaminn....

Tak semestinya sis. Adik sy pregnant pusat ke dalam anak yg lahir baby boy

5y trước

Ouh.. xtentu jugak la yer.. ok2,,tq for info 😄

Hehhe.. saya pon skrg dah 3rd tri pusat dah kuar tp baby saya girl..

5y trước

Ya ka..samalah kita 3rd tri.. tp sy still xtahu gender.. sbb tu tanya.. 😄

Mitos je tu. Sy mengandung baby boy Pusat sy tak terkeluar pun.

5y trước

Perut setiap org mna sama