Batuk terkeluar kencing

Ada tak yang mengalami Batuk sampai terkeluar kencing sikit2? Normal ka? Risau lak tiba2 #24weekpregnant#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Normal je.. Sebab baby dah membesar. Jadi kepala dia menekan pundi kencing. Selain tu, boleh juga disebabkan otot miss v lemah. Boleh buat senaman kemutan miss v bagi menguatkan otot miss v.

normal sis..jgn isaw .. sy masa awl trimester kedua batuk² & bersin sampai terkencing ..kadang bila rasa nak batuk or bersin..cepat² ke toilet...haaa..

2y trước

Tgh alami skrg , kdg risau . Air ketuban ka 😫 baca komen sis ok saya lega sikit .

Sy pernah masa dah trimester ke 3. bila batuk je, mcm tekncing sdikit🤣

saya pun sama sis masa mengandung