Baby gerak banyak..saja share pengalaman.

Hai mommies. Saja nak share kat sini. I tak suka sgt update kat status/story hal2 pregnancy ni. Nasib baik ada apps Asianparents hihi. Now kandungan dah masuk 23w Alhamdulillah. Tapi i perasan baby byk gerak & sometimes kuat jugak sampai i pun risau. I terfikir baby ni stress ke sebab mase 1st pregnancy dulu takde lah kuat sgt rasa. Masa dah counter kick baru terasa kuat. Ni belum counter kick dah kuat sgt da kerap jugak. Ada tak mommies yg camni? Seronok tapi at the same time mcm risau baby takdok diam haha. I belum scan gender lagi. Insya Allah 24w buat details scan sekali 5D sebab ada pakej kombo 😄 Hopefully dapat baby boy la. Biasa kenkawan yg babyboy dpt tahu awal tp yg ni scan byk kali pon x nampak atau i yg tak pandai tgk 2D kot. Doc yg scan pun x cakap apa2, maybe belum masanya nak reveal. Ok sekian, semoga dipermudahkan urusan utk semua mommies. Dah beli brg baby ke tu? I belum lagi haha. Blur sungguh! Btw, gap baby ni dgn kakak dia 5 tahun, covid punya pasal kena hold 2tahun 😅 brg lama semua dah let go 😵‍💫

8 Các câu trả lời

Sama baby saya pun active Alhamdulillah, semoga baby sihat sihat je dalam tu 🫶🏻

2y trước

Alhamdulillah Aamiin YRA 🌷❤️