HEARTBEAT BABIES 6WEEK3DAY

Hai mommies. Nak tnya normal ke scan 6w3d tak dengar heartbeat bby lagi. Doc sruh scan lg 2 mggu. Incase takde heartbeat lagi dia sruh cuci je. Sya down sgt². Sya penah ggur sblom ni. Minta pendapat mommies² dekat sini.

2 Các câu trả lời

For me normal sebab masa saya scan 6 weeks nampak kantung je. Dah repeat scan masa 8 weeks pun masih takde heartbeat. Bila scan 10 weeks baru ada heartbeat. In shaa Allah puan banyak berdoa dan jaga diri ❤️

2y trước

yeke. alhamdulillah. sya risau sbb doc pon awl² dah down kn sya sbb pernah gugur. harap bby sya kuat.

Saya scan 6w2d pon sama tak ada heartbeat, dr kata normal tak ada heartbeat. dr suruh repeat scan lagi 2minggu , semoga baby kita sihat sihat aja 🥰😍🤰🏻