Menggeliat dan meneran

Saya punya anak baby 1 bulan suka menggeliat dan meneran2.. bila meneran tu sampai terjeluak susu.. naik kat hidung. Risau sgt. Memang mcm tu ke baby 1 bulan ni? Kadang dia menggeliat pastu dia berak. Saya anggap je la mungkin dia meneran nak berak tapi yg saya risau bila dia meneran sampai terjeluak susu. Paling risau bila susu naik ke hidung dia. Any pencerahan?

2 Các câu trả lời

sis sy pon trtanya2 jgk abb bby sy pon cmtu. dia mengeliat dan meneran sampai merah muka2.. Sy ingtkn sembelit or dia meneran nk berak..risau plak tgk. bab mengeliat tu mmg kuat sgt2 tgk bdn dia melentik..tp sy dh cek xde sembelit.perut pn xkembung

Normal sis baby akn mcmtu sbb reflection badan dia . Dia masih ingat dlm perut lg tu🤭