BAYI SUKA MENERAN ( 1BULAN 20HARI )

Hi tumpang tanya ya normal ka bayi suka meneran sampai merah muka sekarang ni pusat dia sampai tersembul keluar sebab suka sangat meneran bahaya tak siapa ada pengalaman hmm #bantusharing

4 Các câu trả lời

Normal sb baby dlm proses nk bljar utk membuang. Pusat tu cuba try letak duit syiling 20sen lps tu barut. InshaAllah lps tu akn msk balik. Petua org tua2. Hehe

Cuba kerapkan sapu minyak & tuam perut baby. mungkin angin. anak tak selesa.

Anak saya suka meneran jugak, sampai takleh beza poopoop dengan tidak 🤣

5mo trước

yaa. samalh

Baby sembelit tak?

5mo trước

tak awak