Air Ketuban Bocor

Hai mommies.. Nak tanye sapa2 ada pengalaman pernah ade cecair keluar dari kemaluan, tektur cecair tu macam air, tidak berbau, xde warna, dia keluar suam suam. Semalam masa pegi jalan dengan husb pergi tandas tengok ade putih sikit kat seluar dalam lepas tu abaikan ingatkn keputihan je, lepas tu balik rumah pegi tandas kencing lepas kencing tu nak duduk tiba2 mcm ade air keluar basah seluar dalam. Dua kali tukar. Hari ni tak de pun keluar mcm tu. Keputihan pun xde. Ade kh tu normal mommies? Risau pulak sebab dh Google tu air ketuban. Sy preggy baru 5 bulan setengah je ni. Tolong jawab mommies sekalian.. Ape nak buat. Pegi jumpa doktor ke? Ni first pregnancy.. Takde pengalaman

2 Các câu trả lời

Pakai patty liner & pads sis ...tapi bagitahu doc dulu Yang paling utama untuk tahu sebab...

4y trước

Ade pakai sis.. Tp smlm je cecair tu ade keluar.. Skrg dah xde dah.. Smlm keluar pun 2 kali tu je. 2 kali merembes. Sekali merembes trus tukar seluar dlm, lepas tu nak duduk lagi merembes kali ke dua. Lepas tu xde lagi sampai hari ni.. Perlu bjumpa doktor ke sis? Binggung sebb first pregnant..

Ya sis baik jumpa doktor segera ya.. smeoga sis n baby sihay ya

4y trước

Okk sis. Thank you sis