Baby suke tidow mengiring ke kanan

Hai mommies nak tanya..baby saya 25 hari..baby suke tdow mengiring ke kanan..tak pe mommies?kalo sye letak die terlentang die mcm tak selesa..

4 Các câu trả lời

normal je sis.. maybe dia dlm perut posisi mcm tu.. lg Lena klau baby tidur mengiring ke kiri @ kanan.. Sunnah nabi pun tido mengiring ke kanan.. Tp kena pantau dri semasa ke semasa takut terus meniarap dgn muka tersembam.. letakkan bantal utk bg peluk utk dia lebih selesa.. 🥰🥰

biasa la tu ada preferences nak baring macam mana, tp risau kepala dia la nti rata belah kanan. tp mommy kena cek jgk kot badan dia mcm slh urat gitu sbb tu suka ke kanan. kalau mmg time tido je bkn masalah urat tulang rasanya. kalau tiap masa mmg ke kanan, kena cek

normal.. tp kdg2 kne alihkn posisi tdo baby jgak..sesekali mngiring kn ke kiri..

boleh beli bantal anti flat head. kalau x awak kena rajin ubah posisi tido baby