Tidur mengiring

Anak 4bulan nak masuk 5 bulan, die suke tidur mengiring, berbahaya tak ek? Da tegakkan pun die mengiring semula.

4 Các câu trả lời

kalau dia pandai golek sendiri, pandai angkat kepala, okay je. jangan bedung dah. kalau bedung pun, make sure tangan dia di luar.

Anak2 sy semua tidur mengiring sbb sy menyusu baring. Ok je asalkan tak mengiring sebelah je tiap kali tidur

kalau soalan tanya berbahaya tak, jwpn dia ye bahaya dan blh bawa kematian. SIDS.

anak sy dri nb nk mgiring . kalau tak dia mcm tak lena .