Susu Anmum Untuk Baby

Hai mommies.. Nak tanya.. Susu formula anmum untuk baby ok ke x ye? Betul ke susu anmum tggi kandungan gula nye? Boleh tahu x ap susu formula yg ssuai utk baby 3 bulan

1 Trả lời

klu sis nk cari susu formula utk bby kena rajin try n error sbb x semua baby sama..ada yg sesuai dgn brand A ada yg sesuai dgn brand B..so xblh nk ikut parents lain..better sis trt apply sample dlu utk bg bby try..syg jgk klu beli pek mahal2 tp x sesuai dgn bby kn