Beranak di Hospital Shah Alam

Hai mommies, nak tanya, siapa ada pengalaman beranak di hospital shah alam. Macam mana proses, doktor semua berpengalaman tak. Saya tengah fikir2 nak beranak di hospital kerajaaan, sbb tgh saving dan rasanya hospital sekarang ok. Mommies ada ke pengalaman atau suggestion mana2 hospital kerajaaan yang ok. Tq sharing #firstbaby #hospitalkerajaan

4 Các câu trả lời

sy Pon nk thu jgk sape² kt sini yg ada pengalaman bersalin kt hospital shah alam.okey ke eh? share sikit. hihi