Beranak di Hospital Shah Alam

Hai mommies, nak tanya, siapa ada pengalaman beranak di hospital shah alam. Macam mana proses, doktor semua berpengalaman tak. Saya tengah fikir2 nak beranak di hospital kerajaaan, sbb tgh saving dan rasanya hospital sekarang ok. Mommies ada ke pengalaman atau suggestion mana2 hospital kerajaaan yang ok. Tq sharing #firstbaby #hospitalkerajaan

4 Các câu trả lời

saya tidak bersalin dekt hospital shah alam .sb saya ter bersalin dekt kereta ngam2 depan hospital shah alam dekt trafik light nk msuk hospital tu .tp potong pusat dn kluarkan uri smua dsana .. dan saya trauma pergi hospital shah alam .sb saya smpai je dorang tak kluarkan uri nurse nk sruh sya tnggu doctor .tp doctor tak dtg2. 1jam lebh saya tnggu tp doctor tu xsmpai2 . smpai lah ada doctor indian lalu . and doctor tnya la nurse tu then nurse tu trangkan sya dh mnunggu lma uri xkluar lg .. time tu doctor nurse brslih gnti seluk kluarkan uri .sakit gila brpuluh kali kena seluk .last2 msuk bilik operation .tuhan je tahu betapa sakit dorang msukkn satu tgn tu pstu sruh org rileks mrah org .gila betul .. asyik tkutkan sya psal operation . klu sya tau awl2 ksudahan dia mmg msuk blik operation saya minta dri awal ... bermcm2 tgn seluk lelaki prempuan dtg menyeluk mcm sya ni patung uji kaji .. yg cucuk jarum pulk nurse practical hbis berdarah2 kedua tgn saya dia cucuk .nasb budk tu asyik say sorry 😓 saya kesejukan minta selimut pun dorang tak layan buat tak tau.. saya tanya apa pun tiada yg menjawab sgt ... smpai ada sorng bgi selimut ya Allah sedih sgt kalau ingat2... 😮‍💨😓

1y trước

lepas saya msuk ot kluarkan uri ..saya tu kan sya tak dpt pun katil sndiri trus .kena beratur jugk . mnunggu la saya dekt tepi mana ntah saya dletak dekt laluan kot sb asyik dengr org lalu lalang. time tu bius kuat lg xbole brgerak pun . dpt katil sndiri jam 6pagi dah .. nasb siang tu saya dpt kluar .bgi saya lynan nurse pun kureng tak friendly jarang pntau saya .. tak mcm saya brsalin anak pertama dekt ampang ..

sy bersalin 3 org anak di hosp gov. service memuaskan,walaupun ada sesetengah nurse yg lazer. tp Alhamdulillah sy dpt layanan standard. semua anak sy dpt staff dan doc wanita. bil pun murah tak sampai rm40. makanan sedap. kalau sy banyak duit,sy nak juga rasa mcm mana bersalin di swasta,tp sayangnya tak mampu. tp bg sy hosp gov pun ok. jahitan kemas dan cantik

1y trước

Hospital di Sabah. memang tak dinafikan ada staff hosp yg mulut lazer dan layanan yg kurang memuaskan,tp tak boleh pukul rata semua tak baik. berdoa ja banyak² semoga sis dpt nurse sam doc wanita yg baik masa nak bersalin nanti

alhamdulillah servis n layanan di hospital kerajaan now sgt bagus.sy anak 5 semua hospital serdang.xde mslh dgn doc n nurse.bole msuk kepala😅ni otw bersalin kat sne lagi bln jan 2024😇

1y trước

kalau bersalin normal bole.czer x bole

sy Pon nk thu jgk sape² kt sini yg ada pengalaman bersalin kt hospital shah alam.okey ke eh? share sikit. hihi