Perut cramp

Hai mommies, nak tanya saya dah 29w, baby dah engage & lately perut kerap cramp. Cramp tu maksudnya perut mengeras ke 😅 Perut mengeras tu rasanya mcm mana. Tq mommies

3 Các câu trả lời

terus pi hospital sis..sa skrg di hospital haha 31 week preg..check ti ini bukan contractions baby pun ok bukaan pun xda lagi...dari jam 2 pm sya d hospital now jam 8 masih lagi sini🤦.. refer pakar drg takut sya appendik pun bukan juga...dr ckp kencing kotor tapi kalau kencing kotor bukan sakit krem2 mcm contractions...2 kali ambik darah pun results ok..jadi dont know why hHH hanging hanging on da wall dari sakit smpi xsakit dah sekarang hahHh

Kalau saya perut mengeras tu bila kawasan perut tu jadi keras mcm batu kadang sakit skit kadang x sakit. Tp keras kejap je usually dlam 30 saat mcm tu.

awak rasa perut keras pada satu tmpt. kalau kerap sgt mengeras dlm satu hari tu xnormal ya.