Perut cramp 27w

Ad tak mommies kat sini pernah cramp perut . Bby macam mengeras gtu . Ape mummy bt yew ??

8 Các câu trả lời

Consistent every certain minutes ke? Klu ya blh pergi tnya dkt klinik atau klu merisaukn btl blh terus ke hospital.. tp klu x consistent skjp 20mnit skjp sejam slalunya braxton hicks je..

mungkin braxton hicks. biasa takde buat apa². just perhatikan je berapa kekerapan sis rasa cramp tu. take note tempoh cramp. kalau kerap dan gap dekat pergi hospital terus

kalau tak sakit, sekejap2 je, ubah posisi/minum air dia hilang, abaikan. most probably BH.

sya plak cramp 5 week rasa mcm sgugut tu alhmdulillah normal rasanyaa

ya saya pernah. saya akan baring mengiring sampai dia hilang keras tu

Normal ke kalau 27 weeks baby kurang aktif berbanding sblum2 ni?

Rehat, baring mengiring sis