Baby 30 minggu aktif dlm perut

Hai mommies, nak tanya. Normal ke klau baby nk masuk 30 minggu tiba² aktif terlebih. Dari pukul 3 pagi tadi smpai skrang nk dekat pukul 12pm dia tak berhenti bergerak. Patut dirisaukan atau normal? Selalu waktu² tgh hari dia tak aktif sgt

3 Các câu trả lời

Anak saya sis, siang malam aktif dlm perut. Dia bergerak tak stop, tendang sini sana HEHE. Saya tak pergi scan, doa jer yg baik utk kandungan kita

prgi pac trus , sbb klau hyper sgt risau bby terbelit tali pusat

klau rasa x sdp hati, pergi je scan. x rugi ape