Susu Ibu Mengandung

Hai mommies. Nak tanya kenapa ya setiap kali saya minum susu, 4 jam lepastu mesti akan perut memulas2 dan kena diarrhea. Saya akan ambil masa 3 jam utk perut stabil semula. Btw sebelum ni saya try minum susu farm fresh, masa tu ingatkan saya alahan susu fresh. Tapi skrg ni minum susu formula (dah penah try friso gold mom dan similac mom) pun masih sama sakit perut. Please help me. *13w pregnancy

1 Trả lời

Maybe sis lactose intolerant.. boleh minum lactose free milk Kalau boleh.. soya pun boleh..