Baby berak2 banyak kali

Hai mommies. Nak tanya, baby akan berak2 kerap ke kalau dia demam? Baby saya 3months old. #mommybuntu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

Hai mommy. Tidak juga bila demam bayi akan kerap berak. Kalau puan guna botol susu mungkin perlu dikerapkan direndam dengan air panas selepas mencuci atau ada hal lain yang membuatkan bayi kerap berak. Bawa segera ke klinik bagi kepastian ya puan. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

4y trước

Sama-sama. Oh yeke. Iya lah anak pun mesti menangis sebab rasa pedih asyik berak je kan.