Ingin kepastian

Hai mommies.. Nak tanya adakah sy mengandung?? Semalam sy ada cuba utk test upt dan result double line.. Last period 8/12.. Sy kerap loya tiap pagi, ada masa petang dan malam juga.. Sy pnh mengalami keguguran sebelum ini jadi sy amat bimbang #bantusharing #firstbaby

Ingin kepastian
1 Trả lời

Ye sis, inshaAllah tu saya yakin betul sis mengandung😍sis dah check upt terus pegi check plak ke klinik tau! Nanti doktor akan tanya bila last period apa smua, then kat situ la dpt tau kandungan sis dah berapa minggu. Tahniah sis, saya doakan moga sis dipermudahkan segala urusan ye🤲🏻❤️ lpsni jaga pemakanan , jgn mkn mknan yg tajam lepastu jgn buat kje berat ye, kndungan masih baru✌🏻

3y trước

InshaAllah amin🤲🏻❤️ hehe terima kasih sis💕