Kena admit warded sebab baby pusing atas balik

Hai mommies , nak tanya ada ke yg berpengelaman kena admit awal seminggu daripada tarikh due. Sy ade gdm jgk tp on diet , tadi scan baby kepala di ats balik , adakah sy kena admit tu sbb gdm sy atau baby songsang ye ? Sbb stahu sy law gdm on diet ni masih berpeluang beranak smpai cukup due. Baby plk law mase admit tu die masih tk pusing , sy kene beranak operate dh esok tu. Down sgt rase sbb mngharapkan bersalin normal utk sulung ni. Ade sape boleh share klu pernah kene mcm sy ? 🥹🥲 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

haritu ada terbaca baby pusing balik 39 weeks lepastu ibunya pulak terberanak dh keluar kaki, tak lama kemudian bby tu meninggal sbb tak cukup oksigen. Bagi sy yg dh pernah keguguran, sy tak kesah pun czer ke normal. luka tu lambat laun sembuh jugak, tp kalau baby meninggal lagi sedih..

2y trước

sy pun ada terbaca,baby pusing saat akhir..kalau sy pun harap baby keluar sihat dan selamat jelah,xkisah czer or vaginal..syukur doc dpt detect sis ni awal..