Minum air kosong

Hai mommies nak mintak pendapat. Saya skrg 14 weeks pregnant dah. Baru2 ni macam susah nk telan air kosong. Klau telan je mesti nak muntah atau muntah terus. Saya cuma boleh minum air manis. Tp saya minum sikit2 la. Tp lama2 mcm haus betul jd kekadang minum air manis sikit, air kosong sikit sbb takut sangkut gdm. Mommy2 yg ada masalah sama buat mcm mana ya

21 Các câu trả lời

try mix kan air masak tu dgn fruits. suapaya ada rasa manis2 buah. contoh, plain water + lemon atau air putih + strawberry / berry. bole buat as detox water

kalau tak blh minum air kosong coway.cuccko atau air msk dr paip .try beli mineral water..mcm sy dlu mineral water je blh minum..air kosong tapis tu rasa payau😅

2mo trước

saya pun sama

sama la tapi saya cari air yg ngam kat tekak saya sekarang minum air mineral yang tutup hijau tu ...sebab ngam dengan tekak

mnum air sejuk . sya sllu mnum ni hehee nikmattt.. pgi klinik pn bwa air ais letak dlm tumbler . than lh smpai ke ptg.

Betul kalau minum ais kosong rasa nak muntah. Tapi yang peliknya. Minum air sejuk + ais elok je 🤭🤭

sis gantikan je air kosong dengan air lemon kosong tanpa gula. buat je dalam botol air besar tu

sy pun masa baru2 pregnant xleh minum air masak. minum sikit2 tp kerap. jgn xminum langsung.

Sy minum air sejuk.. Air yg ada ais.. Kdg minum sparkling.. Atau air kelapa..

Saya pulak boleh minum air suam panas sikit baru boleh telan

sis cube minum air suam2 panas ya, isnyaallah berkesan..