Upt positif atau tak?

Hari ni dpo-13..Belum delay period. Ikutkan #bantujawab 3 hari AKN period..tp breast bengkak,bila MKN bnyk,rasa nk muntah balik,rasa lelah..Terlalu samar MCM ni kira positif tak?Baca sebelum 5 minit

Upt positif atau tak?
11 Các câu trả lời

sy pun lg 3 hri priod . test upt kelmarin dah + samar . hrini makin pekat . anak bru 1 thun . breast takde rasa pape , cuma pening penat , perut rasa tak sedap jee . awak test lg 2 hri . kalau line makin pekat , insyaallah pregnant. jaga diri tau .

4d trước

Ok baik sis..Nti sy repeat...tq info .😊

Sm mcm sy juga. test sebelum due period sebab sy da pening dn xsihat. cek upt naik dua line samar sgt. test guna brand lain. tetap naik dua line samar. Hah lepas 2 minggu lewat period baru naik dua line terang😂

3d trước

ya nmpk samar.ok.sis nti sy repeat LG.tq sis

suggest sy jgn beli clear blue🙃 sbb yg tu paling byk issue false positif. sy sndiri pon prnh kena. sy cadangkn beli dip n tell. murah tapi kualiti mmg tip top

4h trước

Clear blue digital blh tahu brpa week pregnant. yg tu memang ok.

Sis boleh Cuba sekali lagi tpi guna yg jenama clear blue tu , yg boleh tau brpa weeks kita pregnant . Nampak samar2

4d trước

ok.tq sis.

sy pun dpt upt samar sblm tarikh period mse dpo 10 ..now dpo 23 da pekat line ..nnti da lewat period cek lg guna dip n tell☺️

4d trước

Ok baik sis..nti sy test lagi pas due period

tggu lagi lepaw delay period..nnti repeat test lagi.

4d trước

ok baik sis

Kalau sis ragu2 repeat je test bila dah delay nanti.

4d trước

ok baik sis.3 strip yg sama sy test,tetap nmpk smart.nti sy tukar jenis lain

nampak ada garisan samar. Positif tahniah

4d trước

alhamdulillah..tq sis..

Nampak ada samar2. Repeat lagi nnt

4d trước

alhamdulillah..3 kali sy guna strip yg sama..ttp nmpk garisan smar tu.nti sy test guna yg lain lak..tq sis

mcm saya hritu.. positif...

4d trước

yg ni td punya..tetap naik smar.ni sy beli farmasi punya tp kat Tik tok.. nti sy repeat jenis lain alhamdulillah..KLU positif.. tahniah kat sis juga