Details scan

Hai mommies, nak minta pendapat mana lagi okay buat details scan di sonobee atau klinik? Sonobee cuma ada sonografer tapi di klinik ada doktor.

4 Các câu trả lời

Cawangan cheras dengan ampang saya pegi scan dengan dokter je tkde sonografer, cawangan lain saya taktahu la pulak. Dari anak sulung saya scan sonobee je sbb murah sikit dari klinik detail pon detail apa yg dia terangkan yg penting pandai pujuk baby.

Sonobee saya pergi, klinik pon saya pergi. For me, saya prefer klinik sbb sgt² detail² . Kalau area kl or selangor boleh pergi dkt klinik dr wan.

Saye pegi sonobee, details semua die terangkan

sonobee pun okay, harga murah compare klinik.