Details Scan

Hi Mommies. 1st timer mummy here. nak tanya, week berapa elok buat details scan? sekarang saya dah 20w. bercadang nak buat details scan next week (21w). okay ke? dan details scan yang mana disuggest kan, 2D or 4D? mungkin boleh nyatakan range price sekali. saya bercadang nak buat di SonoBee, 4D (RM128, weekend) TQIA :)

2 Các câu trả lời

18-24 weeks. Ok tu 21 weeks. Sy suka buat 23-24 weeks sbb baby dh berisi sikit. Sy pernah buat 18w then termenung sendiri lps tgk 3d baby kurus sgt. Doc siap pesan jgn fikir bkn2 tp sy takleh tido. 😅😅

sis buat je mcm sis rancang dah elok sgt 21 week pun dah ok☺️