terasa nak pitam

hai mommies , kenapa ye saya rasa mcm nak pitam , nmpak bintang2 lepas tu badan berpeluh kuat . sedangkan saya tak skip makan pun . saya baru 12w2d

2 Các câu trả lời

Better terus ke klinik awk, tgh pregnant kan, risau pula.. sbb kita xtau sama ada HB low ke, BP low ke, so better check dgn doc.

HB ok x? Buat pemeriksaan segera utk elakkan risiko yg lebih mudarat.

1y trước

Dlm tempoh tu hati2 dlm pergerakan, makan makanan tinggi zat besi dan Vit C.