asyik rasa berdebar, berpeluh & gelap mata

hai mommies, saya sekarang tengah pregnant 17minggu 6hari. saya nak tanya la, kenapa ye saya selalu rasa berdebar, berpeluh² & gelap mata mcm nk pitam tu. setiap kali kerja atau buat kerja rumah sikit je, mesti jadi mcm tu. mcm kena anxiety attack pulak. ada tak mommies yang sama macam saya? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Sy ada gdm. nurse ada bg tau tanda2 y perlu alert klu hypo atau hyperglucose. Jantung berdebar, mata kabur gelap tu klu hyper. Tp mngkin juga sbb lain