menu makanan

Hai mommies... Boleh X mommies share food menu yg anda ambil through pregnancy... Specially yg ada GDM? Sy Dh X Tahu nak makan apa lagi... Kesian baby dlm Perut??

2 Các câu trả lời

Sy amalkan buah² apple hijau tiap hari,nasi sikit je,lelbihkan lauk sikit,cuma lauk ikan goreng je,sayur lebihkan yg sayur hijau. Klu makanan berlemak semua,dah tak makan. Klu nak sangat,makan hari Ahad je. Tu pun sikit je. Banyakkan air kosong :)

5y trước

Tq sis

Hi mommy. Pagi mkn wholemeal bread, tghari mkn mcm biasa cuma nasi sikit je dlm segenggam. Makan bihun pun ok lg, sponge cake...epal hijau sekali sehari, air kosong. Yong tau fu jgn mkn tu gula naik byk, n stop air manis. Hehehe.

5y trước

Tq sis..