Boleh share menu pantang ?

Hai mommies hrini saya pantang ke28 hari .. saya pantang sendiri kat rumah suami jaga .. boleh share x menu pantang yg saya boleh makan ? And saya teringin nak makan kuih .. kuih apa saya boleh makan ya ? Donut boleh ke ? #firstmom #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

asalkan awak takde alahan dan takde masalah kesihatan, makan je kuih apa yg nak asalkan berpada. makanan berpantang tu apa apa yg sihat. ikan/ayam/daging/seafood buat masak grill/rebus/bakar/steam ikut selera

Sy pantang Ari ke 22..bru kemarin Sy mkn donuts 2,3 ketul gak?..