Nama bayi perempuan gabungan bermula huruf F & N

hai mommies , boleh tak bagi cadangan nama baby perempuan gabungan huruf F & N.. #firstbaby #bantusharing

8 Các câu trả lời

Fea Nafeesa / Fina Naura / Fara Nayli

3y trước

Berasal dari perkataan Scottish maksud - kebijaksanaan. Saya google 😁

Fathiya Nur Arissa

3y trước

oh maaf silap ejaan nama Fathiya. 😅 sebenarnya : Fathiah bermaksud - Pembukaan , kemenangan . Nur bermaksud - Cahaya Arissa bermaksud - Azam kuat just sharing 🤩 apa2 nama pun ok ,janji membawa maksud n makna yang baik2 . goodluck mommy !

nur farhana nazira

3y trước

wc sis 🤗

Farah Nurhusna

3y trước

berkenan nama nie, terimakasih siss ❤️

farah nabilah

3y trước

Sedap namanya. terimakasih sis ❤️

Falisha Nayla

3y trước

wahh nampak mcm unik, boleh detak dalam list siap2 nie. Terima kasih sis ❤️

fatin nasuha

3y trước

sama2 sis 🤍

Fila , Nisah

3y trước

terimakasih sis ❤️