Susu untuk baby 1 month

Hai mommies, boleh suggest susu fm dan botol susu yg sesuai utk baby 1 month. Sy dh try susu fm frisolact dngn S26 still baby sy muntah mcm air dan jeluak susu.Belum sempat sendawa, dia akan muntah. Dia minum susu tu, cuma at the end dia mesti akn buang /jelirkn lidah buang susu tu ikut lidah. Atau botol susu tu yg xsesuai, sbb skng pkai botol susu NB avent. Sy plak terpaksa bg susu fm sbb sy kena kerja and baby sy MIL yg akn jaga. #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby

4 Các câu trả lời

Sy Aini, agent berdaftar G-Star R-Rayyan. Jom ikhtiar dengan Susu Kambing Rrayyan sesuai dari bayi baru lahir sehingga dewasa atau warga emas, ibu 🤰, berpantang & ibu menyusu 😊 tekan link utk info lebih lanjut http://www.wasap.my/60167360645/RRayyan

Sy guna enfalac..botol timee topee. Tp sy still bg bf mcm biasa.

2y trước

Baby saya minum dumex bebelac. So far takda muntah atau apa apa. Poo poo pun cantik

karihome bagus