Berat anak setahun

Hai mommies , boleh share pendapat anak umur setahun berat drop Dari 7.8 jadi 7.5 sebab demam seminggu, 🥹 anak jenis makan tak bnyk 🥹 buntu jugak sebab dh masuk line kuning🥲 help !

2 Các câu trả lời

bgi dia mkan bbur sis...bbur tu biar pekat..pastu cmpur dgn kuah ayam,syur atau ikan...ank sy dri umur 10 bulan smpai 1 tahun berat maintain 10kg..mula2 risau jgak,tpi tngok line graf ok...

anak minum susu ape? anak mkn x byk means ibu kena tukar cara n bhn. kena bg mknn yg byk lemak sihat. kena pelbagai kn cara present mknn dkt anak jugak