berat badan berlebihan

momies boleh bntu sy tak? mcm mna xnk berat badan naik berlebihan, skrg 1kg seminggu🥹 help.. misi nak 400g je seminggu, mcm mna nk kwal makan, sbb asyik lapar 🥹

1 Trả lời

makan sikit tp kerap. kurangkan minum manis. makan real food, buah2, kekacang. try makan nasi guna teknik suku2 separuh. bykkan sayur & protein. kurangkan karbo, fast food ke apa. berat kalau naik sgt leceh nanti kena pergi klinik 3x seminggu doc nak check BP sbb boleh suspek pre-eclampsia.