beza x alahan preggy bby boy or girl?

Hai mommies ?bole share x alahan atau keadaan preggy bby boy...org kata preggy baby boy ni xde alahan..betul ke

27 Các câu trả lời

My 1st baby is boy. Xde alahan lnsg, mcm xmgandung. Memanjat, berlari, smua buat. Tp kali ni. Alahan sgt teruk, xsmp LG boy or girl

sya preggy bby boy ank ptma lgsg teda alahan,mkn bselera n suka manis2.. ank 2nd pn boy mcm tu jga..cuma alahan 3bln ptma..😁😊

sy 3 boy xde alahan okeyy je semua makan bukan main selera.. ni no.4 preggy 16week letih lesu alahan x tau lg baby boy ke girl...

Sama shj anak lelaki perempuan.....ikut ketahan ibu tu yg memikulnya alahan ...moga menjadi pengalaman yg indah ya...😘

sy preggy baby girl xde morning sickness.. cuma rasa letih je diawal kehamilan sekitar 7w - 12w. lepas tu ok je..

Tak betul juga sebab saya masa preggy baby boy alahan paling kuat dari girl sampai 9 bulan alahannya 😅

Sy berkemungkinan pregnant baby boy..alhamdulillah xde alahan setakat ni... ni pun dah masuk 32week dh

Mitos je tu🤭 Alahan tu semua bergantung paras hormon badan semasa awal mengandung.☺️

sy ni tgh pregy 6w3d x da alahan.. mkn laju jer hehe.. mintak boy la... yg 3 girl alahan teruk

Sy xpernah ade alahan bab makanan.. tp tiap kali mgndung.. muke berjerawat