Kos

Hai Mommies.. Blh Share Tak Kos Perbelanjaan Normal Dan Ceaser Dkt Hosp. Kerajaan..utk persediaan dsbbkan first time mengandung

2 Các câu trả lời

sy dulu czer bersalin sg buloh kos tak lebih rm200. kalau normal lagi murah bawah 100 kot.

5y trước

Sama la, sy pun ceaser kt hosp sg buloh. Kos dlm rm130+ je. Risau gak mula2 tu takut x cukup. Alhamdulillah.. duduk hosp 3 hari je dh boleh balik & nasib anak xde kuning.

Pengalaman saya Ceaser dekat Hosp Kajang.. 4D3N kos RM1,700++ 2 bedded, saya amek private wing.. alhamdulillah selesa & layanan pon baik. 😍😍

3y trước

ooo taktau plak 1st class dia private😁