Pregnant 5w dan demam

Hai mommies... Apa boleh buat ye jika pregnant 5w, n sekarang tengah demam.. Suhu tak berapa tinggi, paling tinggi 37.5c.. Saya ada makan panadol, tp selang beberapa jam, akan kembali pening, lemah dan demam.. Sometime kesejukan.. Saya baca bahaya ibu mengandung demam.. #pleasehelp

6 Các câu trả lời

jumpa doktor dlu

3y trước

Alhamdulillah dah jumpa doc semalam.. Doc bg panadol n vitamin utk baby.. Tp tulah, demam still ada balik lepas dos ubat habis..