Pregnant 5w dan demam

Hai mommies... Apa boleh buat ye jika pregnant 5w, n sekarang tengah demam.. Suhu tak berapa tinggi, paling tinggi 37.5c.. Saya ada makan panadol, tp selang beberapa jam, akan kembali pening, lemah dan demam.. Sometime kesejukan.. Saya baca bahaya ibu mengandung demam.. #pleasehelp

6 Các câu trả lời

sekarang dah 7w, sebelum ni 5w sama la mcm u, demam 38c.. jumpa doktor, dia cakap alahan.. lps tu doktor bagi ubat

3y trước

Ye ke.. Smlm sy jumpa doc.. Doc pun ckp yg sama.. Doc bg panadol n ubat batuk sbb sy ada sakit tekak+batuk sikit.. Doc scan, ckp kantung sy bengkak sikit, tp doc ckp its normal bila kandungan baru lg..

mnm barli na..jgn telan ubt sebarangan tnpa nasihat doc... ada orng okie.. ada orang tak...

3y trước

tak pe dik... barli tu sejuk.. sokie cr lagi ilmu na.. google tanya pengalaman... orng yg lepas. lepas na..

Mybe tgh pregnant suhu jd tak menentu.. Kadang jadi panas dlm.. Kdg sejuk..

3y trước

InshaAllah. Aamin Aamin Aamin.. Terima kasih puan ☺️

Better jumpa doktor ok. siap2 buat self c19 test juga. kes makin naik ni.

3y trước

Aminn.. Amin.. Aminnn

Kalau mommies nampak soalan ni, tolong saya ya.. Terima kasih

3y trước

Owh ye ke.. 😅.. Baik², nanti sy check lg kat klinik.. Thanx ya

jumpa doktor dlu

3y trước

Alhamdulillah dah jumpa doc semalam.. Doc bg panadol n vitamin utk baby.. Tp tulah, demam still ada balik lepas dos ubat habis..