berat badan naik

Hai mommies. Ade x yg mengalami masalah berat badan naik lebih semasa mngandung? Sy dh dua kali kena. N tpksa minum air gula 2 kali jugak. Yg first tu result 3.2 . Xde mslh gula pon. Yg secnd result xdpt lagi. Pastu kene ulang alik klinik untuk cek tekanan darah n urine. 29w

5 Các câu trả lời

Sy dlu 17kg naik dri berat 37kg ,last sbelum bersalin berat sy 54kg..lps bersalin berat 50kg lps dh bpe hri trun tinggl 45kg skng😅

4y trước

Sama la kita sis. Spesis yg bbadan kecik. 😂 sy dr berat 43 kg. Skg 52kg 30w.

Kannn. Dorg takut baby besar. Tp scan baby ok je. Mungkin kita sndiri yg tambah lemak 😂

Sama je dgn sy. 2x minum air gula dan 2x check bp setiap 2 hari. Alhamdulillah normal je result.

4y trước

Preggy kan macam2 pembawakan ade 😅

Sma lah dngn sya berat badan naik lebih,smlm minum air gula sangkut😁..

4y trước

Betul sis. Sy kene kontrol makan. Susah nye lahai. Tp nk buat mcm mana. Lau xkontrol kang berat naik lagi.

Sis sma dgn sya berat badan naik jgk kne minum air gula kli ke 2 nti..

4y trước

Harap² xde ape². Semoga dpermudahkan ye sis 😊