Alahan teruk

Hai mommies.. ade tak mommies dlm yg pregnant n alahan teruk smpai resign.. atau ade yg keje jugak walaupun alahan teruk

2 Các câu trả lời

sy awl2 megandung alahan teruk sgt...mkn sikit muntah..smpai menagis2 tak larat nk muntah...admit ward 3 hari... dpt mc dri hospital lagi....lepas tu saya ambik cuti 2 minggu cmpo ngn mase tu cuti raya cina seminggu...so sy berehat kat rumah 3 minggu...alhamdulillah...lepas tu sy dh bole kerja...dan asyik lapar nk mkn je...hihi

5y trước

yeke... sye bru submit notis smlm sbb mmg alahan truk.kerap pning n nk pitam.. mtk extend unpaid leave boss refuse suruh dtg keje jugak.. dah la jauh nk drive😂. sbb sye twin mmg alahan 2x ganda