Cara hilangkan ruam pampers

Hai mommies, ada tips x atau krim yg sesuai utk baby umur 23 hari, hilangkan ruam pampers selain kerap tukar pampers. tq #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

3 Các câu trả lời

kalau saya, saya pakai tepung ubi, anak saya kene ruam, seminggu baik lepas sapu tepung ubi setiap kali tukar pampers dan mandi. pakai macam bedak. boleh sapu untuk melecet juga

Krim ruam you baby boleh jga sapu, tpi harga boleh tahan lh sebotol, bby sya pun kerap juga ruam tpi sya sapu bedak banyak² lotion sapu skit², pampers memang kerap tukar lh,

cuba sudocrem..ramai jgk yg suggest kalau baby ade rash ni..tp sy tak pasti sesuai tak utk baby umr 23 hari..apa2 pun cuba tanya doc kat pharmacy ya sesuai tak nk pakai..