BOOSTER VACCINE

Hai mommies. Ada tak sesiapa kt sini dah ambil booster dose ketika hamil? Nak tanya advice, patut ke saya ambil booster dose vaksin? Kandungan saya dah masuk 19 minggu. Tengok review orang lain semua mengerikan. #pleasehelp sebab ini first pregnancy saya

41 Các câu trả lời

saya bulan 3 ni bukak buku pink. sy berharap sgt tiada paksaan sbb rmi ckp xde paksaan tp jiran sy katanya dia disuruh jgk amek so sy jd pelik & takut. xkn la KK tmpt sy paksa plak kan. apa2 pun jawapannya bln 3 nnt la samada kena paksa ke x. fmly sy semua xbg jgk amek booster sb preg kan. dah la sblm ni sy sejenis mudah sakit. so jd lg tkot la.