morning sickness dtg balik kndungan 7bulan

Hai mommies, ada tak kat sini mcm saya..awal kndungan hingga 4bln dh morning sickness,lps kndungan dh msuk 4bulan hingga 7bln. Dh xrse loya2 ke apa. ..tp kndungan dh msuk 7bln lbih ni. Dtg blik morning sickness..bila mkn je. Rse nk muntah..mknan xhadam dgn biasa..rse ada je dkt halkum ni..nangis mlm2 nak tdo time tu la lg kuat rse pedih hulu hti,munth2

1 Trả lời

Kurang zat ke?

5y trước

Xpsti la sis..sbb sy skrg brgntung pd zincofer yg nurse bg tu je.. Susu kdg2 on off minum..